GERÇEK SÖZ Podcast – Kadın dayanışması gerçek hayatta var mı?

List Mist

Member
Gerçek Kelime Podcast – Bölüm 78

Kadın dayanışması gerçek hayatta mı var, yoksa sadece Instagram’da mı?



21 Nisan 2019’da yayınlandı


Alice Hasters ve Maximiliane Häcke beşinci sınıftan beri arkadaşlar ve feminist podcast “Feuer und Brot”u yönetiyorlar. Her ikisiyle de feminizmi eylem halinde tartıştık.





WELT podcast’lerimizi buradan dinleyebilirsiniz

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak gömülü içeriğin sağlayıcıları bu izni gerektirdiğinden, kişisel verilerin iletilmesi ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konuma getirerek bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Bu aynı zamanda GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına ilişkin onayınızı da içerir. Bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sayfanın altındaki anahtarı ve gizliliği kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.



Konuyla ilgili okuma materyali:


ayrıca oku







ayrıca oku


Åsa Regnér: BM Kadın Birimi'nin eşitlik başkanı






ayrıca oku


Kadın erkeğin kulağına konuşuyor





Bizi internette burada bulabilirsiniz:


Gerçek Kelime Podcast’i

Instagram’da @therealwordpodcast

ve Facebook: Bize abone olun Burada.


İnternette Nicola Erdmann: @liebeserklaerer
İnternetteki Julia Hackober: @juliahackober

THE REAL WORD podcast’ini şu adreste bulabilirsiniz:
>> Spotify’ı
>> Ses bulutu
>> Deezer
>> iTunes

Veya doğrudan bize abone olun >> RSS beslemesi.

GERÇEK SÖZ gündelik hayata ve popüler kültüre dair gerçekten önemli tüm soruların tartışıldığı bir podcast: Göğüs selfielerinin feminizmle ne alakası var? Uzun vadeli ilişki nasıl mutlu kalır? Tasarımcılar neden tişörtlerin üzerine siyasi sloganlar basıyor ve TV Bachelor’dan ne öğrenebiliriz? Kısacası: GERÇEK SÖZ aşkla, modayla, günlük yaşamla ve politikayla ilgilidir – o yüzden dinleyin lütfen! Bu arada, ICONIST’in Dijital Yayın Direktörü Nicola Erdmann ve Özellik Editörü Julia Hackober mikrofonda.

Bizi Facebook, Instagram ve ICONISTbyicon adı altında takip edin heyecan.